Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Komentajakapteeni Kilmister

Tiistaina olin ensimmäistä kertaa yksikseni kotona. Parta meni töihin kahdeksi ja Ponnari pääsi neljältä eli kovin pitkää pätkää en yksin viettänyt. Olin portin takana makuuhuoneessa ja kun Ponnari tuli kotiin niin siinä minua istua nökötin keskellä sänkyä, kovinkin tarkkaavaisena ja häntä heiluen. Komentajakapteeni Kilmister ja hänen aluksensa S/S Sänky.
Normaalisti nukun avonaisessa näyttelyhäkissä mutta kun ihmiset ovat poissa niin koirat hyppivät sängyllä.. Syy on tietenkin siinä, että nukkumapaikkaani ei ole pedattu tyynyä. Peitto siellä sentään on että saan hiukan tehtyä pesää ja kuopsutettua peittoa myttyyn : )
Niin, meitsillä on siis metallinen näyttelyhäkki makuuhuoneessa ja nukun ovi auki olevassa häkissä yöni. Kun Ponnari menee illalla nukkumaan, niin kipitän ihan omatoimisesti makuuhuoneeseen samaa matkaa. Paitsi jos en ole vielä käynyt Parran kanssa poikien retkellä : ) Tässä juurikin yksi ilta Ponnari oli jo unten mailla kun tulimme sisälle ja innoissani menin tunkemaan pakkasesta kylmän nenäni suoraan Ponnarin naamaan. Tehokas herätyskeino!
Kotona oleminen sujui mallikkaasti enkä ainakaan vielä tuhonnut mitään. Heti kun Ponnari tuli kotiin lähdimme ulos koska makkariin ei tehdä asioita, siellä nukutaan : )
Illan aikana tutustuin aktivointileluihin ja niiden parissa kuluikin muutama tovi kun yritin onkia kaikki herkut suuhuni. Maukasta tekemistä, slurps!

1 kommentti:

Viivi kirjoitti...

Me tullaan sinne pian leikkimään aktivointilelua :) Nukuppas tänään kunnon päikkärit, jotta jaksat viipottaa illalla <3