Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 25. helmikuuta 2011

Nakki voittaa mittarimiehen


Torstaina olin aamulla vielä ihan väsynyt keskiviikon treffeistä. Aamulenkki ei huvittanut yhtään, eikä tilannetta auttanut hyytävä pakkanen, hrr!
Sain taas nautiskella omasta erinomaisesta seurastani pari tuntia päivällä ja missäs sitä olostaan enemmän nauttisi kuin kielletyssä paikassa, ihmisten sängyssä. Parran ja Ponnarin kannattaisi ottaa mallia Kerttulasta, siellä on koirille ihan oma sänky.
Ponnarin kotiuduttua ohjelmassa oli ruokaa, ulkoilua, naksutusta ja hiukan lepäilyä. Meillä kävi joku tyyppi mittarin kanssa mittailemassa, josko parvekkeen ovesta puuttuu jotain tiivisteitä. Hiukan se mittarimies minua kiinnosti, mutta kun Ponnari kutsui, niin menin pois jaloista ja sitten istuinkin Ponnarin edessä kuin tatti. Syy löytyy nakeista, Ponnari heitti meitsille pienen murenan nakkia aina kun katsoin Ponnaria silmiin. Mihin sitä siitä olisi kannattanut lähteä? Keskiviikon jutuista unohtui kertoa että olin apumiehenä pakastimen tyhjennyksessä. Ponnari latoi pakkasesta Unton vihannessoseita kassiin ja siellähän minä pyörin, pakastimen ja kassin välissä, kuin hyrrä. Nappasin pussillisen sosetta itselleni, kuorin muovipussin päältä pois ja aloin järsiä jäistä vihanneskimpaletta. Kyllästyttyäni järsimiseen aloin pelata jalkapalloa vihanneskuutiolla kunnes Ponnari nappasi ruuan pois tassuistani. Kun ruualla kuulemma ei saa leikkiä. Unton vihannessoseet menivät hyötykäyttöön, hyvä niin. Meitsi kun syö nappuloita ainakin siihen saakka että olen kasvuni kasvanut eikä noita soseita vuositolkulla voi pakkasessakaan pitää.
Ai niin, yksi päivä järjestin kylpyhuoneeseen pienen yllätyksen. Kenenkään huomaamatta oli hiipinyt kylppäriin ja silpunnut rullan vessapaperia ja siivousrätin. Ei kannattaisi kääntää silmiään pois meitsistä : )

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

Hyvä että soseet meni hyötykäyttöön ;) meillä syödään kuivamuonan lisukkeena erinäisiä lihoja ja siihen lihan sekaan sekoittelen välillä noita kasvismössöjä.