Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 24. helmikuuta 2011

Kokoontumisajot Kerttulassa

Keskiviikkona aamulenkillä ajattelin kantaa taloudellisen korteni kekoon kun löysin lumihangesta tyhjän pullon. Reippaana poikana nappasin lasipullon suuhuni ja kuljin ylpeänä pää pystyssä saaliin kanssa ulko-ovelle. Ponnari nappasi pullon suustani kivetykselle saavuttuamme, pelkäsi kuulemma että otteeni irtoaa ja pullo särkyy tuhannen päreiksi. Olisin minä sen kotiin asti jaksanut viedä, täytän kuitenkin perjantaina jo 4 kuukautta. No, mitäpä sitä enää pohtimaan, keskiviikkoon mahtui paljon mielenkiintoisempiakin juttuja kuin meitsin pullojen keräily..
Yksinoloa harjoiteltiin hiukan lisää ja samalla kaavalla se sujui kuin tiistainakin. Tosin nyt en istunut keskellä sänkyä Ponnarin tullessa vaan nukuin kauniisti sängyssä pää Ponnarin tyynyllä. Sanoinhan että tyynystä se on kiinni : ) Katsotaan koska saan häkkiin oman tyynyn…
Ponnarin töiden jälkeen sain hiukan ruokaa, ulkoilin ja otin ihan pikkiriikkiset tirsat. Sitten lähdimme autolla kohti Kerttulaa. Kerttulassa asuu Kerttu kaunokainen, Fergie hattarapää ja tyttöjen ihmiset. Kerttulassa oli varsinaiset bullmastiffien kokoontumisajot, paikalla oli talon omien tyttöjen lisäksi ihastuttava sukulaistyttöni Mildred sekä komistus Melvin. Kerttulassa oli melkoinen meno päällä kun 5 eri-ikäistä ja – kokoista ruttua pistelivät menemään. Välillä pyrähdimme ulos hiukan asioille ja viilentelemään että jaksoimme taas painia ja juosta sisällä. Treffeillä oli mukana myös Viivi, Pikku E ja Satu. Satu yritti räpsiä valokuvia mutta saattaa olla, ettei meitsistä saatu mitään julkaisukelpoista tallennettua muistikortille, sen verran olin koko ajan menossa ja tulossa. En olisi millään malttanut lähteä kotiin mutta Ponnarin tylsimys pakotti. Perusteluina oli että nukkumaankin pitää mennä ja Partakin napata kyytiin matkan varrelta. Tuskin Ponnari oli saanut auton peruutettua Kerttulan pihalta kun kuorsasin jo täyttä päätä. Aika rankat treffit mutta niin kivat!

3 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Meillä oli kyllä NIIN hauskaa <3 3 Kivaa oli päästä telmimään komentajakapteenin kanssa. Riekkumiset jatkuivat meillä vielä myöhään iltaan ja aamullakin jaksettiin nuhuta. Otetaanhan uusiksi!!

Unto kirjoitti...

Miltsi on kyllä energinen neiti ja komentajakapteenistakin löytyi isompi vaihde kuin kotioloissa. Pitäis saada järkättyä kerran kuussa tuollainen Bullgrin's miitti skottistaroilla vahvistettuna :)

Riikka kirjoitti...

Näin videopätkän teidän tapaamisesta, ja aikamoinen meno siellä näytti olevan päällä :):):) Ei ihme jos uni maistui tuollaisten treffien jälkeen :)