Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 12. marraskuuta 2010

Kotityöt hoidettu!


Lumi sai väistyä sateen tieltä ja taas on maa musta. Blääh!
Ponnari ei ole muuten maailman nopein oppimaan juttuja, ei todellakaan. Luulisi jo oppineen että tänne jonkun asian kirjoittaminen on jinxaamista ja siitä on aina omat seurauksensa. Ei olisi kandennut kertoa, etten ole keppostellut, juttu kostautui jo kirjoituspäivänä eli keskiviikkona. Olin kotona yksin normaalit 2 tuntia mutta tylsyyskohtauksen kourissa avasin makkarin oven ja makuuhuoneessa avasin vielä vaatehuoneen oven. Ihan hyvä suoritus kun ovi aukeaa ulospäin :) Mitäs me Muffinin lapset, varsinaisia Houdineja kaikki :) Vaatehuoneessa järjestelin tavaroita hiukan parempaan järjestykseen ja kannoin sieltä eteiseen parran yhden kengän sekä tyhjän paffilaatikon. Kengän vein eteisen kaappiin, siellähän niitä muitakin on, ja paffilaatikon silppusin pahviroskikseen vientiä varten. Että ei tarvii tulla sanomaan ettei ukkelit tee kotitöitä :) Ponnari ihmetteli että miten ihmisten sängyssä näkyy isohko, noin 58 kilon kokoinen painauma. Kai sitä nyt nokoset tarvitaan moisen siivouksen jälkeen?

Ei kommentteja: