Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 15. marraskuuta 2010

Meitsin eka Isänpäivä

Ponnari bongasi kaupassa koirille tehdyn kakun, aika villiä! Kakku oli kuulemma ihan nätti mutta ei sellaista meidän pakastimeen kuitenkaan tuotu :( Ponnari väittää tekevänsä makoisammat kakut ja mikäs meitsi on asiaa epäilemään.
Sain Nynneliltä Isänpäivälahjaksi ison nahkaluun järsittäväksi, slurps! Parralta ja Ponnarilta sain niitä älkää-kertoko-Sadulle-juttuja eli possunkorvia. Namskis, kyllä kelpaa olla iskä!
Ponnari bongasi lauantaina tyttäreni Bertan kylillä, tytössä on kuulemma iskän näköä ja tutun näköistä viipotusta :)
Harjoittelin Ponnarin kanssa viikonloppuna paikallaan pysymistä. Menimme hiekkakentälle ja Ponnari pisti meitsin istumaan ja sanoi paikka. Muutaman metrin päästä ohi meni koiria ja ihmisiä ja meitsin piti vaan istua tönöttää pylly maassa. Kuuliaisesti katsoa tapitin Ponnaria silmiin, mitä nyt välillä silmät eksyivät ohi meneviin koiriin. Ihan hyvin maltoin istua, ehkä ikä tuo kärsivällisyyttä...

7 kommenttia:

sari kirjoitti...

Olle-poika lähettää Unto-iskälle myöhästyneet Isänpäivän onnittelut!

Unto kirjoitti...

No kiitos toivotuksista, kai se nappula osaa käyttäytyä?

sari kirjoitti...

Olle on oikein hyvin käyttäytyvä pikku-poika. Ja on erikoisen hellyydenkipeä sylivauva!

Unto kirjoitti...

Käytöstavat lienee äidin peruja mutta sylivauvageeni on täältä :)
Aina kun on pienikin mahis niin meikäukkeli istuu syliin, käpertyy ihan kiinni istujaan, lepuuttaa päätä jalkojen päällä tai makaa pää ihmisten pään päällä. Mitä lähempi kontakti, sen parempi :)

sari kirjoitti...

Kylläpäs Olle on sitten ihan täysin isänsä poika. Lähikontaktit ihmisten kanssa ovat Ollenkin mielestä kaikkein parhaimpia. :)

Riikka kirjoitti...

huikean hieno tuo kakku, missä tuollaisia oli myynnissä ? mietin vaan että kun Petun synttärit lähestyy :)
Ja kyllä ne Untsin HYVÄT käytöstavat on periytyneet poikaankin, Untsi on ihan super tyyppi !

Unto kirjoitti...

Riikka: S-Marketista bongattu toi kakku. Oli koirien pakasteruokien kanssa samassa paikassa. Kakku on sellainen kertahotkaisun kokoinen :)