Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Ruokajono


Aika menee hurjaa vauhtia ja tämäkin blogi vaan pölyyntyy. Kaipaa hiukan patistamista toi meitsin kirjuri...
Elämä Untolassa sujuu rauhallisesti, en ole edes keppostellut. Pehmoleluja keräilen jonoiksi erilaisiin paikkoihin, esimerkiksi yksi päivä meillä oli ruokajono. Ajattelin että saisin ruokaa kuppiin nopeammin jos ruokajonossa olisi possu, Turre ja KattiMatti :)
Eilen taas ihmisten vessaan jonotti Unelma, Mäyris ja jalkapallo. Ponnari se vaan kiilasi törkeästi jonon ohi, käytöstavoista ei siis tietoakaan.
Sunnuntaina meillä oli kylässä Anne ja Sdu, jei! Anne jaksoi kehua meitsiä komeaksi ja myydä siinä sivussa Parralle ja Ponnarille ideaa toisesta koirasta... Meitsille sopii kyllä, noita kahta muuta pitää vissiin vielä hiukan vakuutella.
Tiistaina oli ihan ilon ja onnen päivä. Parta oli meitsin kanssa kotona koko päivän ja sitten satoi vielä lunta! Ponnari väitti että kotimatka ei ollut kiva kun räntälunta satoi vaakatasossa mutta meitsi vaan iloitsi valkoisesta maasta!
Olin Ponnarin kanssa ulkona alkuillasta ja voi sitä riemun määrää. Ei haitannut vinkuva tuuli eikä satava lumi, meikä kirmaili ja hyppi lumessa ihan fiiliksissä. Lunta tuli syötyä noin kuutio, herkullinen alkupala!

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

Untsi on kyllä uskomaton puuhailija :)
Meillä ruokajonossa istuu ainoastaan Tito, joskus pää tärisee ja kuola valuu, kun ei malta millääääääään odottaa sapuskaansa :)