Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 22. lokakuuta 2010

Vastaanottokomitea vaiko teekutsut?


Torstaina Ponnaria odottikin melkoinen vastaanottokomitea, kun ovella oli meitsi suussaan jalkapallo ja oven vieressä rivissä oli Unelma (pehmoinen Bulldoggi joka on ollut meitsillä ihan vauvasta asti), kattimatti ja röhkis. Parta epäili että Ponnari oli yllättänyt meitsin kesken teekutsujen, Ponnari taas uskoi että kyseessä oli vaan hiukan mittavampi vastaanottokomitea. Oikeastihan raahailin tyypit jonottamaan ovenpieleen ihan vaan ajankuluksi :)
Kävimme Ponnari kanssa hiukan metsässä rämpimässä, siinä sivussa hoidettiin risusavotta ja furminointi. Miten tätä karvaa voikin lähteä tällaiset määrät? Onneksi risujen järsiminen saa ajatukset pois harjauksesta.Iltaruuan kanansiivet piti taas metsästää, tällä kertaa ruoka löytyi sellaisen puolipyöreän metallikipon alta. Astetta enemmän haastetta kun ei ollut mitään kahvaa jonka alle olisi voinut tunkea tassunsa. Hetken asiaa pähkäiltyäni tajusin työntää kipon ihan kiinni maton reunaan ja tadaa! Kipon reuna nousi sen verran että sain tassun väliin ja loppu olikin ihan palanen kakkua! Herkullista ja viihdyttävää :)

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

meillä on syöty kookosäljyä ruoan seassa, ja furminointi on vähentynyt huomattavasti. Suosittelen :)