Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

lauantai 16. lokakuuta 2010

Tee-se-itse-agility


Perjantaina Ponnari antoi meitsille hiukan aivojumppaa ja laittoi lattialle namin ja namin päälle kattilan väärin päin. Taisi luulla että joutuisin enemmänkin funtsimaan miten namin saisi parempiin suihin. No, eihän siihen mennyt kuin yksi punainen minuutti kun rouskuttelin namia. Temppu toistettiin koska Ponnari halusi nähdä miten ratkaisin ongelman. Valitsin helpoimman keinon ja kippasin kattilan ympäri tunkemalla tassun kahvan alle. Seuraavaksi saan kuulemma kahvattoman version, jos se tarjoaisi astetta enemmän haastetta :)
Perjantaiseen tapaan lähdimme kävellen Partaa vastaan ja ehdimme kävellä taas sopivasti reilun tunnin. Taas muutama sata metriä kauemmas kuin aiemmilla kerroilla :) Joskus vielä ehdimme Partaa vastaan työpaikalle asti :) Matkalla tein hiukan tee-se-itse- agilityjuttuja kun pujottelin yhden työmaan merkkikeppien välistä, hyppäsin penkille, kävelin päätyyn, tein hienon käännöksen, kävelin toiseen päähän ja hyppäsin sulavasti takaisin maahan. Matkalla oli katoksellinen bussipysäkki jonka toisesta päädystä puuttui lasi. Hyppäsin komeasti päädyn läpi, kun se kerran sopi illan teemaan hiukan sovellettuna agilitynä :) Hauska retki ja sain Ponnarilta hurjasti kehuja kun koko lenkki meni löysällä hihnalla enkä siis vetänyt kertaakaan. Joki rasti seinään, yleensä hihna kiristyy edes kerran kun innostun. Mallikelpoista menoa :)

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

tuo tee se itse agility ei riitä Untsille ! teidän pitää mennä agility kurssille ! untsi olisi siinä lajissa luonnonlahjakkuus !!! :)