Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 18. lokakuuta 2010

Laiskureita laulattaaLauantaina hengailin Ponnarin kanssa leppoisasti kotona kun Parta oli töissä. Ponnari oli hiukan kipeänä ja yritin parhaani mukaan viihdyttää sohvalla lepäilevää potilasta. Iltapäivällä Ponnarin kunto oli jo sellainen että uskaltauduimme ulos ja teimmekin mainion metsälenkin. Ohjelmaan kuuluin normaalia kaatuneiden puunrunkojen päällä trapetsitaiteilua ja risusavottaa. Puunsäleet lentelivät kun meikäläinen nautiskeli keppien kanssa :)
Sunnuntaina oli asiat ihan päälaellaan kun Parta ulkoilutti meitsiä aamulla jo kuudelta ja Ponnarikin heräsi seiskalta. Yritä siinä sitten nukkua kun tyypit kekkuloivat hereillä. Otimme Parran kanssa päikkärit ja annoimme Ponnarin häärätä askartelujensa kanssa ihan rauhassa. Tirsojen jälkeen kävin Ponnari kanssa hiukan huviajelulla ja haistelemassa sunnuntain uutiset. Tuulinen keli sai korvat lepattamaan ja tämän ukkelin hiukan villiksi kuten tavallista. Lenkin jälkeen oli vuorossa pedikyyri, blääh. Maltoin maata rauhassa Parran kainalossa koko operaation ajan, mutta heti kun sain luvan, lähteä niin singahdin pois. Sitten olikin taas aika ottaa pienet torkut :)

Ei kommentteja: