Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 17. syyskuuta 2010

Hyökkäysvaunu


Keksin taas uuden leikin, kutsuttakoon leikkiä vaikka Herra Hyökkäysvaunuksi. Esivalmisteluiksi riittää, että punainen, tiikerinkin kestävä, Dino on parvekkeen kynnyksellä ja parvekkeen ovi on auki. Sitten mennään makuuhuoneen ovelle, sieltä kun on suora, 10 metrinen kiihdytysrata Dinon luo. Juostaan niin lujaa kuin pystytään ja hyökätään Dinon kimppuun. Mennään ihan kipperiskopperis ja mukkelismakkelis ja kierähdetään Dinon kanssa parvekkeelle. Parvekkeelta retuutetaan dino olohuoneeseen ja painitaan hiukan lisää. Siinä se kaikessa yksinkertaisuudessaan. Sopivan urheilullista tekemistä sadepäiviksi.

Ei kommentteja: