Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 16. heinäkuuta 2010

Tikusta asiaa


Ihan selvennykseksi otsikkoon että ei, täällä ei ole uutisia Junnujen Maailman Voittajasta Tikusta vaan otsikko viittaa siihen ettei meillä mitään asiaa oikeasti ole :)
Hiukan helpotusta helteeseen: Pääsin Ponnarin kanssa autoilemaan ja nauttimaan ilmastoinnin ihanuudesta kun haimme Parran töistä iltasella. Kotona olen löytänyt uuden parhaan paikan, suoraan viilennyslaitteen edestä. Siinä on hyvä maata jalat kohti kattoa. Tosin eilen hoksasin että sohvalle viilentävä puhallus osuu vielä paremmin :) Ponnari jatkaa hullua soseuttamista ja yksi pakastin on jo ihan täynnä meitsin ruokaa. Jäiset luut ovat näillä keleillä ihan huippuja, onneksi niitäkin on pakastimessa. Ponnarilla on jo mielessä syksy ja etsinnässä onkin meitsille joku tokoryhmä ja se jälkikin olisi varmasti hyvää tekemistä. Nyt ei tosin energia riitä mihinkään mutta onneksi ei tarvitsekaan :)Ensi viikon viikonlopuksi tilaisin kyllä hiukan viileämpää tai ainakin vähemmän painostavaa ilmaa. Viivi on tulossa Gerard O'Shean händlerikurssille ja ottaa meitsin händlättäväksi sinne. Kurssilla on muitakin tuttuja, meitsin kasvattaja Satu, Pattonin Sari, Mollan Sabina ja Kertun Tanja. Luvassa siis ihan huiput megatreffit!

4 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa teidän suunnitelmat tokoryhmästä :)
Olen KADE tuosta handlerikurssista, ei tuollaisia täällä pohjoisessa järjestetä :(
Toivotaan että kelit viilenee ja että päästään normi lenkeille !

Viivi kirjoitti...

Riikka: Gerard piti toisen suomen kurssinsa juuri nyt viime toukokuussa Oulussa. Otin selvää tämän vuoden Suomen kursseista, ja vastaukseksi tuli juuri se kevään Oulu ja nyt kesän Turku.

Riikka kirjoitti...

voi hitto! mulla on mennyt tuo ihan ohi :( enkä ole kuullut kenenkään muunkaan olleen siellä :(

Riikka kirjoitti...

pitää kehaista, että meidänkin pakastin on täynnä lihaa ja kasvismössöä. täydensimme varastoja tänään Pietarsaaressa ! kasvismössö oli tarjouksessa 5 eur / 5 kg :) ne on pakattu 500 g pakkauksiin ja sitten 5 kg laatikkoon.