Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 15. heinäkuuta 2010

And nothing happens


Jännittävintä, mitä täällä on tapahtunut koko viikkona, on se, että korvaani tarttui takiainen. Juu, hiljaista on näillä helteillä.
Onneksi kyttäyspaikaltani voin seurata entisen pellon muuttumista puistoksi. Ukkelit ja koneet mylläävät kuivuudesta pölisevää maata ja syyskuussa puiston pitäisi olla valmis.
ponnari ja Ken surauttelivat eilen taas sosetta pakkaseen ja sain maistiaisen puolukoista. Hyvin maistuivat puolukat tälle ukkelille ja soseestakin tuli kauniin vaaleanpunaista.
Parran kotiutuessa pidimme pienen miesten leikkihetken ja laitoimme tanssiksi. Vapiskaa muut koiratanssijat, täällä on harjoiteltu :)Ilmeisesti leikkiämme ei tunnistanut tanssiksi koska Ponnari kyseli mitä puuhaamme. Eikös se nyt tanssiksi lasketa jos Parta liikuttaa jalkojaan ja meitsi nousee takajaloilleen? Ehkäpä muut koiratanssiparit voivat siis vielä hetken olla rauhassa ja me jatkamme harjoittelua.
Ei muuta kuin huh hellettä!

Ei kommentteja: