Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

lauantai 17. heinäkuuta 2010

Nyt kelpaa päivystää!

Meikäpojalla ei olekaan väliä vaikka aurinko paistaa, nyt kelpaa päivystää parvekkeella kun viilennysliivi kotiuyui perjantaina. Toimitus oli melkein ääntä nopeampi, Ponnari tilasi liivin tiistaina ja perjantaina sen sai jo noutaa postista. Ei voi kun suositella Canine Spiritin nettikauppaa. Kiitos Viiville vinkistä ja Nynnelille synttäri & nimpparilahjasta!
Samalla reissulla postista haettiin meitsille tilattu matkavesikippo. Kippo tilattiin jo toukokuussa Tanskan reissua varten mutta paketti oli joutunut hukaksiin ja uusi paketti saapui vasta nyt. Noh, eipä tarvitse seuraavalle reissulle Viivin raahata meitsille kuppia. Ainoa moite on se, että Ponnari tilasi meitsille vaaleanpunaisen vesikipon mutta ehkä kestän sen :)
Kuppi on siis tällainen ->

4 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Mistä tilasitte tuon matkavesikipon?
kerroppa kokemuksia viilennysliivistä!

Rea kirjoitti...

Mä kans heti utelemaan, ett mistä tuo ihana juuri oikeanvärinen kippo on ;)
Mä ostin Tarpalle sen viilennysmaton seuraavaa reissua varten, jos on kuumat ja pitkät näytelypäivät

Viivi kirjoitti...

Huippua, että viilennysliivi toimii. Ja tosiaan tuosta nettikaupasta ei ole kuin positiivista sanottavaa!

Tuo vesikippo ei taida kuitenkaan pitää vettä sisällään, jos sen heittää ylösalaisin? Untsihan tosin matkustaa aika rauhallisesti, mutta pikku Bee vaatii sen täysin loiskumattoman ;D

Enää viikkoa ja sitten nährään!!
Ja let's see millä porukalla ;D

Unto kirjoitti...

Viilennysliivi on mainio, sopii päälle kuin hanska se isoin koko ja pysyy viileänä monta tuntia. Viilentää selkää ja mahaa ja pysyy hyvin päällä. Ylikurttu suosittelee. Vesikippo on täältä http://www.roadrefresher.com/
Kippoon tulee veden laiton jälkeen sellainen päälinen josta tulee vettä läpi eli kaikki 1.4 litraa ei ole tuossa loiskumassa. Ja tosiaan, tää ei ole täysin loiskumaton kuten Viivin kuppi mutta tässä on pohjassa tarranauhat että saa alustaan kiinni ja lisäksi sellainen lisävaruste jolla kupin saa häkkiin kiinni.
Tässä ihan taikuriakin jännittää mikä porukka on viikonloppuna kasassa ja missä :)