Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Temppuhylje is back in business


Lauantaina pääsin illalla ajelulle Ponnarin kanssa. Parta oli kummi- poikansa perheen luona nauttimassa kauniista ilmasta ja illan tullen ajaa hurautimme Ponnarin kanssa paikalle. Kummipoikaa hiukan arastutti kun meitsi oli niin innokas ja villi. Kovasti yritin kutsua kummipoikaa leikkiin mutta yritykseksi jäi. Onneksi edes kummipojan isä tarttui kutsuun ja pelasimmekin hiukan jalkapalloa. Olen muuten aika hyvä nuppaamaan. Kun pallo oli ilmassa, muksautin pallon päälläni takaisin leikkikaverille :)Hylkeetkin esittävät tuota temppua, Ponnarin temppuhylje lempinimi ei siis ollutkaan ihan tuulesta temmattu...
Illan vaihtuessa yöksi ajoimme Parran ja kummipojan isän kylille ja itsemme kotiin. Viileässä yössä kelpasi käpsytellä hiukan pidempi lenkki ja sitten maistuikin uni.
Sellainen lauantai se.

Ei kommentteja: