Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Melkoista juhlaa

tuntuu olevan elämä. Viime torstaina vietettiin synttäreitä, maanantaina oli nimipäivä ja huomenna nimipäiväänsä viettää Turo :)
Pääsin Ponnarin kanssa maanantaina ajelulle, kävimme viemässä Parran kaverinsa pihajuhliin. Kotimatkalla pysähdyimme pienelle metsäkävelylle ja siinä se maanantai taisi mennäkin. Ilmat ovat sellaiset että ulkona ei paljon viihdy, ainakaan meitsi. On niin kuuma että koko ajan saa vaan läähättää menemään ja etsiä varjoista lepopaikkaa. Ryökäleet alkoivat rakentaa meidän lähipellolle puistoa ja vetivät kaikki pitkät heinikot sileäksi. Missäs sitä nyt viilennellään? Ponnari tarjosi kotona päälleni sitä Tanskasta ostettua viilennysriepua mutta ei, minä en sellaista päälläni pidä tai sellaisen päällä makaa kun en tajua omaa parastani. Pölkky mikä pölkky.
Ponnari yrittää saada minut uimaan tämän kesän aikana, odotukset eivät ole kovin korkealla kun en oikein tykkää tassujen kastumisesta. Mutta kai sitä voisi testata. Pitääkin saada joku kova uimari kaveriksi joka näyttää hiukan mallia. Keleihin sopii passelisti Nynnelin lähettämä sarjakuva

2 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Eikun soitto Sadulle ja Buffer uimaopettajaksi! Buble hyvä ja rauhallinen malliope...myös Oili ja Aune ovat siltä aikoinaan mallia ottaneet :) Toisaalta voidaan vaikka Kuopion keikalla kokeilla, josko Oilin esimerkki auttaisi myös Untoa! Bertta voi myös näyttää mallia, mutta siitä on se rauhallisuus kaukana, kun päästetään Unto ja Bertta järven rantaan kahdestaan :D

Unto kirjoitti...

Jaa, pitää hiukan kysellä onnistuisko Bufferin uimakoulu jotenkin, kiitos vinkistä!
Epäilemättä Bertan uimatunnilta ei ainakaan puuttuisi vauhtia, ehkä täytyy Kuopiossa koittaa...