Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 8. heinäkuuta 2010

Onnea Turo!


Turon nimppareita vietetään helteen merkeissä, mittari taitaa näyttää + 30. Ponnari sai Viiviltä vinkin viilentävään -> liiviin ja luulen, että sellainen lähti tilaukseen. Se taitaa olla yhdistetty synttäri- ja nimpparilahja Nynneliltä ja hiukan kuulemma nimpparilahja Turollekin :) Tuosta voisi olla iloakin kun kyllä meitsi vaatteita suostuu käyttämään, sellaisia märkiä riepuja tai muita outouksia en vaan ymmärrä…
Kuulin jotain huhuja että pääsen vielä tänä vuonna parille reissulle Viivin poppoon ja Ponnarin kanssa. Ettei vaan Ponnari hurahtanut matkailuun kun viime reissu sujui niin mallikkaasti ja hyvässä seurassa. No, näyttelyihin ei olla hetkeen menossa, seuraavaksi on elokuun alussa oleva Sawo Show Kuopiossa.
Elämä on aika rauhallista, mitä nyt olen aikani kuluksi hiukan järsinyt parvekkeella olevaa tähystystuoliani. Pientä purtavaa tarkkailun lomassa :) Öisin olen nukkunut parvekkeella, siellä on niin ihanan viileää. Kelpaa makoilla kun levittäytyy niin että etuosa makaa pöydällä ja takaosa soffalla :)
Yhtenä päivänä yksin ollessani aurinko paistoi ihan joka puolella eikä nukkumisesta tullut mitään. Niinpä avasin makuuhuoneen oven ja painuin sinne nukkumaan, se kun on ainoa paikka johon aurinko ei paista ikinä, siitä pitää huolen pimennysverho. Onneksi ovien availu ei tuota ongelmaa :)
Jaahans, se on aika käydä herkullisen jäisen luun kimppuun, hiukan kuin mehujäätä mutta paljon maukkaampaa!
Heippis!

4 kommenttia:

Nynneli kirjoitti...

Kiva että Ponnari löysi sopivan lahjan sulle!!Olen kyllä lähettänyt rapsutuksia Ponnarin mukana, ovat toivottavasti tulleet perille. Mutta Onnea vielä kerran. UPEA UROS !!!!!
T. Nynneli-mummeli

Riikka kirjoitti...

meillä on sellainen viilennysmatto, joka kastellaan veteen ja sen sisällä olevat kristallikiteet turpoaa, pysyy viileänä pitkään! tykkäisikö untsi sen päällä lekotella ???
tuollaisesta viilennysliivistä en ole kuullutkaan ;) meillä on myös hienot viilennyspannat jotka ystävämme dee toi tuliaisiksi viime kesänä ulkomailta :) sellaisesta tekin voisitte aloittaa :)

Viivi kirjoitti...

Unto: Me kuultiin kanssa just äipältä, että saadaan susta meitin vakkarireissukaveri. Huippua!

Mulla on sulle Riikan mainitsema viilennysmatto täällä jossain! Me tytöt ei kuulemma niillä mitään tehdä kun ovat epäkäytännöllisiä reissussa ja partsia ei meillä ole. Muistutappas äippääs, että pyytää mun äippää tuomaan sen sulle ens kerralla. Sopis pääkalloineen kaikkineen kuin nakutettu sun parvekkeelle! <3 -Bertta ja muu gängi

Unto kirjoitti...

Viilennysmattoa vois koittaa parvekkeen tähystyspaikalle, jos vaikka siinä malttais istuskella.. Nyt on sellainen kuumuus että melkein pitäis ajaa karvattomaksi koko ukko tai sitten kastella suihkussa kerran tunnissa. Ei tuu vilu ei :)