Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

SMAK!

Lauantaina oli taas ilon ja onnen päivä! Janetski tuli kylään ja sain taas pusuteltua Janetskin ihan pyörryksiin.
Kun ovikello soi, Parta komensi minut istumaan. Istuin paikallani häntä maata paukuttaen odottaen lupaa mennä tervehtimään. Kun lupa heltisi, spurttasin loikkien Ponnarin luo ja tajusin saman tien että eihän meitsin tuota tyyppiä pitänyt tervehtiä. Tein käännöksen ilmassa ja vihdoin löysin oikean kohteen. Hetken Janetskin ympärillä pyörittyäni heittäydyin selälleni maahan odottamaan rapsutuksia. Ja tulihan niitä. Janetski on NIIN meitsin kaveri.
Iltapäivällä olin lenkillä Parran ja Ponnarin kanssa ja jotenkin Janetskin treffaamisesta jäi innostus päälle. Olin ihan kuriton ja tempoilin hihnassa puolelta toiselle. Ei puhettakaan että olisin kävellyt nätisti.
Tosin Ponnari on pistänyt merkille, että kovalla tuulella olen aika vallaton ja lauantaina oli kohtalainen myräkkä. Tiedä sitten mistä johtuu tuo vallattomuus tuulisella kelillä, ehkä korvien lepatus villitsee meitsin kokonaisvaltaisesti :)
Sain lauantaina taas Kauppahallista tuliaisiksi luita, toivottavasti siedätyshoito jatkuu yhtä hyvin tuloksin kuin tähänkin asti.

Ei kommentteja: