Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 14. kesäkuuta 2010

Ou nou


Ei sitten jatkunut siedätys ihan niin hyvin.. Sunnuntaina aamulenkillä kaikki oli vielä ookoo mutta Ponnarin lähdettyä jouduin herättämään Parran. Tökin Partaa kuonolla muutaman kerran ja kripsuttelin ees taas makkarissa ja siitähän Parta hokasi että ulos pitäisi päästä. Pieni takapakki ei meitä pelästytä, ennemmin tai myöhemmin siedätys alkaa tuottaa tulosta. Sunnuntaina meillä kävikin Johanna ja olin kuulemma kasvanut viime näkemästä. Johanna on tainnut nähdä meitsin viimeksi yli vuosi sitten :)
Johannan mukana tuli ihmeellinen pyörällinen vekotin jonka päällä oli valkoinen iso laatikko. Laatikko on kuulemma pakastin ja vekotin taas nokkakärry. Näin sitä oppii! Taloon tuli uusi pakastin meitsin kasviksille, Ponnari väittää että meitsin kasviksista tulee maku mehujäihin ja kuulemma selleriltä ja paprikalta maistuva mehujää ei ole kovinkaan hyvää. No, nyt on taas hiukan lisää tilaa pakastella vihannesmokkoa talveksi. 275,58 naulalla eli 125 kilolla kuulemma pärjättäisiin hyvin talvikuukaudet kun vihannesten hinnat ovat kovimmillaan. Ken ja Ponnari saavat tehdä töitä että tuo määrä sosetta on kasassa... Eikä tuo määrä taida mahtua pakastimiinkaan. Arkkupakastinta Ponnari kaipailee mutta sellaisen sijoittaminen vaatisi hiukan järjestämistä keittiössä. No, katsotaan miten asiat lutviutuvat.

Ei kommentteja: