Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

lauantai 12. kesäkuuta 2010

Mr BB

Meitsi on ajetellut ryhtyä voikukkafarmariksi. Pellolla kun leikkii puskutraktoria niin saa tosi komeat voikukan höytyvistä tehdyt kulmakarvat. Silloin lempinimeni on BB eli Blondi Breznev :) Toinen takuuvarma paikka löytää höytyviä on posket. Mietin että jos höytyviä ei putsaisi pois, alkaisivatkohan ne kasvaa?
Parta haki meitsille torstaina Kennelrehun autosta jauhettua naudan mahaa, jauhelihaa ja lohta. En ole ennen syönyt mahaa ja voi slurps että se on maukasta. Parta ja Ponnari väittävät, että maha haisee karmealta mutta se nyt on sellaista höpöhöpöjuttua. Nuolin ruokakupin kiiltävän puhtaaksi ja varmistin, ettei yksikään murena ruuasta joutunut muualle kuin suuhuni. Lohen kanssa sama juttu, ihan huippua murkinaa puuron ja vihannesten kanssa. Ponnari mietti joskos kyse olisi sittenkin siitä, että vaihtelu virkistää. Väitetään juu että eläin ei vaihtelua kaipaa mutta mikä selittää sitten sen, että nappulat menivät alas noin viikon samoilla mausteilla, sitten tuli stoppi. Ponnari on kehitellyt ruokailuuni systeemejä sotkun minimoimiseksi. Talouspaperi kupin ja telineen välissä oli ihan pätevä ratkaisu mutta päästi ruokaa putoamaan lattialle. Nyt testissä on laminoitu paperi ja tämä tuntuisi toimivalta ratkaisulta. Laminoidun stopparin voi huuhdella vedellä ja ruokaa ei pääse lattialle koska roiskeläppä on sen verran korkea ja jämäkkä. Näppärä flikka!

Ei kommentteja: