Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 15. kesäkuuta 2010

Amerikantemppu ja kuinka se tehdään?


Ponnari tajusi eilen, että eipä siihen reissuunkaan ole kamalasti enää aikaa, reilu viikko. Listalla olevat asiat pitäisi hoitaa ennen Tanskaan lähtöä. Onneksi Ponnari tykkää listoista :)
Olen onnistunut kolhaisemaan kyynerpääni, lauantaina Parta ja Ponnari huomasivat vasemman kyynärän olevan hieman turvoksissa. Kyynerpää ei ole arka koskettaessa eikä se näytä askellustakaan haittaavan, toivottavasti riekkumisen välttely ja kylmä lähdettävät löllyvän nesteen maata kiertävälle radalle tai johonkin kaukaiseen galaksiin.
Se taas voikin olla melkoinen amerikantemppu tuo riehumatta oleminen...

2 kommenttia:

Minski kirjoitti...

Moro Unto, mäkin joudun(=pääsen)viikonloppuna hoitamaan kolmea koiraa. Kahta valtavaa ja yhtä pientä, eikä ne tule keskenään ollenkaan toimeen.
To do list for Minski:
- perjantaina töiden jälkeen; hae koira 1 lenkille ja syötä, vie omaan kotiin yökylään
- lauantai aamuna; vie koira 1 takaisin, mene koirien 2&3 kotiin ja tee tunnin lenkki, lue niille lehteä ja pidä seuraa. Sitten mene takaisin koiran 1.luo ja syötä ja lenkitä se, pidä seuraa.
- lauantai iltapäivä; uusinta...
- lauantai ilta; uusinta... ja hae koira 1 yökylään
- sunnuntai; viihdytä koira 1:stä kunnes emäntä kotiutuu....
Voi tätä koiranelämää:)kyllä teidän koirien kelpaa.

Unto kirjoitti...

Huh huh, melkoinen koiraralli!
Onneksi kaikki tollanen on ihmisten heiniä, koiruudet vaan nauttii elämästä :)
Tsemppiä viikonloppuun!