Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 1. kesäkuuta 2010

Kesäkuun aloitusAaamulenkillä sain melkoisen hepulin kun ruusupuskassa roikkui villatakki. Joku oli pudottanut villatakkinsa kävelytielle ja villatakki oli nostettu ruusupuskan oksille. Käppäilin ihan rauhassa silmät vielä hiukan sikkarassa ja törmään moiseen vaateparteen. Vähemmästäkin sitä pelästyy. Takki oli aseteltu niin, että hihoissa oli oksat ja kokonaisvaikutelma oli pelottava. Olen hiukan arkajalka joo, myönnetään.
Maanantai kului Ponnarin työpäivän osalta salaisesti, mistäs sitä kukaan tietää mitä yksinäni puuhastelin.. No ainakaan en mitään pahuuksia, kaikki huonekalut olivat ehjiä ja paikoillaan Ponnarin kotiutuessa :)
Noh, päivälenkki meni ilman pelästyksiä, ruoka hävisi kupista ilman järjetöntä sotkua ja jälkkäriksi söin rullapötkylämukamasluun.
Parta se vaan kalasteli kaloja ja me Ponnarin kanssa lekottelimme soffalla.
Ei pöllömpi maanantai minusta!

Ei kommentteja: