Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Kalastaja kotiutui


Niin, Parta palasi kalastusreissulta ilman yhtään kalaa. Yritystä oli kuulemma ollut mutta jigittely ei nyt vaan tuottanut tulosta. Kalastaja itse muistutti väriltään lähinnä rapua :)
En ollut järjestellyt mitään ylläreitä Ponnarille päivän aikana, hyvä minä! Lähdimme ulos heti Ponnarin kotiuduttua ja teimme verkkaisen lenkin. Ilma oli niin kuuma että välillä oli pakko heittäytyä viilentävään heinikkoon, ei tällainen kuumaverinen ja kehnohkosti ilmastoitu ukkeli muuten jaksa :) Ponnari käytti lepotauot nokkelasti hyväkseen ja vuorotellen furminoi ja valokuvasi meitsiä.
Alkuilta menikin sisätiloissa läähätellessä, ei paljon muuhun venynyt.
Parta kotiutui iltasella ja niin kuuma ei ollut, ettenkö olisi jaksanut hoitaa riehakasta tervehtimisrituaalia kunnialla.
Ponnari juoni Viivin kanssa näyttelyjuttuja ja nyt ollaankin menossa Forssaan ja Poriin heti heinäkuun alussa. 1.7. näet täyttyy tuo maaginen 2 vuoden ikä ja silloin meitsillä on mahdollisuus valioitua :)
Olisipa se vaan komeaa olla Suomen muotovalio...

4 kommenttia:

Rea kirjoitti...

Eiköhän susta sellainen tule heinäkuussa :)
Tsemppiä näytelmiin me pidetää teille peukkuja me ei taideta heinäkuuss mennäkää mihinkää ollaan nääs lomalla :D kerrankin

Viivi kirjoitti...

Pienimmäinen on mielissään, kun saa kaverin mukaan matkaan :) Käyppäs muuten Unto lukaisemassa huomenna ilmestyvä Anna. Sieltä löytyy useammankin sivun juttu meikäläisestä näyttelypuuhissa..

-Bertta

Riikka kirjoitti...

onnea näytelmiin, erityisesti ulkomaan reissulle !!! meinasin lähteä katsomaan mutta sijoitinkin sitten ne ulkomaanreissu rahat uuteen kameraan ;) me siis kuvataan kun muut näyttelee :)

Unknown kirjoitti...

Jonottaa jo lehteä... :)