Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 24. toukokuuta 2010

Sunnuntaina Ponnari ja Ken pitivät niin kovaa mekkalaa, etten meinannut saada ollenkaan nukuttua. Sosetta meni taas pakkaseen parin viikon satsi, taitaa Ponnari koittaa saada talven vihannekset ja hedelmät tehtyä valmiiksi pakkaseen. Smart thinking!
Aurinko näyttäytyi muutaman kerran ja otinkin heti rusketusta takaosaston alapuolelle. Ponnari väitti, ettei tälläisessa asennossa voi olla hyvä nukkua. Kyllä meitsistä ainakin on :)
Sunnuntaina käväisin pienellä ajelulla Parran kanssa ja koska olemme mukavia heppuja, toimme Ponnarille tuliaisiksi jätskiä :) Varmuudeksi jäin norkoilemaan joskos minulle olisi hellinnyt pala mutta aika nopsaan tehtiin selväksi, ettei minulla ollut jakoja. Noh, parvekkeella Turren kanssa on kivaa, minä mitään jätskejä tarvi. Nih!

2 kommenttia:

Rea kirjoitti...

Aikas tylyä meinikiä, kun ei sulle jätskiä tippunut :(
Ens kerralla vaadit sitten oman tuutin!!
Terveisiä sinne, Tarppa ja Etna kadehtii sun vihannespöperöitä ne kun molemmat rakastaa vihanneksia ja hedelmiö ja minä laiska en jaksa niille niitä tehdä!

Unto kirjoitti...

Tarpalla ja Etnalla on hyvä maku :) Ponnari surauttelee pari tuntia viikossa Kenin kanssa ja sitten onkin 3 viikon hedelmävihannekset valmiit. Ja ehdottomasti tarviin oman jätskin ens kerralla!