Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 17. toukokuuta 2010

Sosetta, sosetta, enemmän sosetta


Sunnuntaina työnjako oli se, että Parta meni töihin, meitsi läähätti ja Ponnari teki meitsille soseita. Kenwood lauloi kolmisen tuntia, tosin Ken lepäili välillä kun eihän se raasu ole tottunut tekemään töitä :)
Kenin ja Ponnarin yhteistyön tuloksena pakkasessa on 6,5 kiloa omena-banaani-mango-papaijasosetta ja 8,5 kiloa paprika-kurkku-parsa-jäävuorisalaattisosetta. Hedelmäsose oli ihan älyttömän hyvää, vihannesmokko vähemmän maukasta. Molempia söin mutta hedelmät oli herkumpia :)
Ulkoilu sujui verkkaiseen tahtiin ja välillä varjossa lepäillen. Ponnari käytti lepohetket hyödyksi ja kaivoi taskustaan Furminatorin. Aika paljon sitä karvaa vaan lähtee ja samalla vaihtuu turkkiin kesävärit.
Sunnuntaina jatkettiin paikallaan pysymisen harjoittelua, Ponnari jätti minut makaamaan ja meni laittamaan tiskit koneeseen ja vapautti minut vasta, kun kone oli käynnissä. Kotona siis sujuu, muualla tuskin.
Riikka Hoon kommentin perusteella Ponnari hiukan selvitteli verijäljen harrastamista, se kun kuulemma sopisi vilkkaammallekin kaverille. Lähistöltä ei löydy mitään ryhmää mutta aika hyvät ja yksinkertaiset ohjeet jäljen tekemiseen löytyi Amerikanbulldoggi Harrastajat ry:n sivuilta. Saattaa olla, että Parta ja Ponnari joutuvat askartelemaan meitsille jäljen metsän siimekseen joku kerta.

Ei kommentteja: