Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 17. toukokuuta 2010

Voi mitä pötkylöitä

3 kommenttia:

Minski kirjoitti...

Voi babies! Toi lilapantainen pikku tyyppi on näköjään eniten isäänsä tullut. Ainakin ulkoisesti,.. ja näyttääpä toi ruokakin hyvin maistuvan...... ;)

Unto kirjoitti...

Ai meinaat että Lilakki ois kuulua suursyömäreiden sukua :)

Rea kirjoitti...

Oi mitä söpöläisiä :)
Munki piti tänne kommentoida tota verijälkee...me ollaan Tarpan kanss reenattu sitä n vuosi ja ainaki neiti tykkää ihan hirveesti!
Toi on muute lenkillä yms kauhee riehumaan mut siellä tekee tosi hyvi ja se kyllä väsyttää. Ei ku vetelee sieniä vaan pitkin metsää :D