Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Kesä ja Herra Läähäpetteri ovat kaupungissa

Nyt on muuten lämmin! Mittari näytti lauantaina + 29 ja se on meitsille kyllä liikaa. Ulkona ei voi tehdä pitkiä lenkkejä kun meikä on ihan läähäpetteri ja maastoutuu varjoon lepäilemään tasaisin väliajoin. Viime kesäinen viilennyspaita on jäänyt auttamatta pieneksi, se oli jo melko nafti kun sain sen, mutta oli minulla paita silti päällä. Tässä kuvassa olen vuoden nuorempi kuin nyt ja hiukan rimpulampi lihasten suhteen :)Voi toivottavasti lähipellon heinä kasvaisi pian korkeaksi, heinikossa oli hyvä viilennellä viime kesänä :) Lauantaina käytiin Ponnarin kanssa metsässä kävelyllä, tarkistettiin että lehmän pääkallo ja muut luut ovat edelleen paikallaan ja meitsi järsi hiukan keppejä siinä samalla. Sammaleet olivat ihanan vilpoisia mahan alla, eilisen sateen jäljet eivät olleet vielä kokonaan kuivuneet. Sopii mulle.
Ponnari kävi torilla ostamassa meitsille aineksia kasvis- ja hedelmämokkoon. Kotiin tuli ainakin parsaa, mangoa, papaijaa, omenaa, banaania, paprikaa ja kurkkua. Niistä Ponnari värkkää meitsille sosetta puuron ja nappuloiden kaveriksi. Ensi viikkoa ja lihaa odotellessa..

Ei kommentteja: