Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

lauantai 1. toukokuuta 2010

No voi WOW!


Vappuaattona Parta lähti yksin liikkeele ja arvatkaapas millaisia ylläreitä Parran mukana kotiutui meille? No tiettykin Ponnari mutta bonuksena tuli Janetski ja Minski! Voi ilon ja onnen päivää! En ole kumpaistakaan tyttöä nähnyt hetkeen ja meitsi ei oikein tiennyt että miten päin olla ja kumpaa tervehtiä. Ponnarin ohitin ihan suosiolla, sehän häärää täällä joka päivä :)
Tyypit pelailivat jotain pelejä ja osallistuin parhaani mukaan. Pelin tiimellyksessä pesin Minskin ja Janetskin naamat, koitin istua syliin ja muutenkin saada huomiota. Kyllähän minä siinä illan aikana rauhoituin, alun innostusta ei vaan pysty hillitsemään :)
Jossain kohtaa iltaa sain hirveän hepulikohtauksen ja juoksin lelun kanssa parvekkeelta eteiseen ja takaisin. Vauhti oli niin hurja että ohjattavuus kärsi hiukan ja otinkin muutaman pienen kosketuksen seinään, tv-tasoon ja kaappiin.
Ja Ponnariinkin taisin osua siinä sivussa :)
Niin ja olen keksinyt miten pysyn koko ajan selvillä siitä, mitä ulkona tapahtuu. Kun en itse päivystä ja vakoile parvekkeella, jätän Turren vahtiin. Turre on muuten rokotiili :)Sain Turren joululahjaksi tyttö-Kaitsulta ja ihme kyllä rokotiili on vielä ehjä. Kestävä kaveri.

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Untsi on kyllä HUIPPU kekseliäs tyyppi ;) Turre tuuraaja on loisto idea :)

Unto kirjoitti...

No eikö :)
Kuka sitä itse jaksaisi kyttäillä 24/7? Kun nukkuakin pitää..