Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 30. huhtikuuta 2010

Hauskaa vappua!


Viime vuonna vietin vappua Nakkilassa kun Parta ja Ponnari pelkäsivät lasinsirpaleita keskustassa. Näin maalla asuessa ei tarvitse tuollaisista enää murehtia ja lekottelemmekin kotona koko lauman voimin. Jei!
Eilen meitsillä oli taas pönttökohtaus ja menin pitkin poikin kohnottaen ja nahkaluuta suussani kantaen. Välillä pysähdyin kierimään matolla ja leikkimään temppuhyljettä, sitten matka jatkui taas :)
Ulkoilut sujuivat rauhallisesti sateessa, ja arvasitte oikein, sadetakkini on edelleen rikki. Voi Ponnari kun ei muista korjauttaa sitä...Ponnari saa nyt reissuvihkoon pitkän pitkän miinuksen.

Ei kommentteja: