Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 13. huhtikuuta 2010

Kuin kaksi marjaa


Ponnari on pari päivää miettinyt päänsä puhki, että mikä tästä kuvasta tulee mieleen. Voimavarojen valjastus miettimiseen kannatti, tänään asia valkeni. Ponnarille tulee mieleen melkoisen kuuluisa Den lille havfrue joka vartioi satamaa Kööpenhaminassa :)Tiesittekö muuten että patsaan neidolta on sahattu pää irti vuonna 1964 ja koska alkuperäistä päätä ei löydetty, tytölle valettiin uusi nuppi. Pää sahattiin toistamiseen katki vuonna 1998 mutta sillä kertaa tuntemattomaksi jäänyt henkilö palautti pään läheiselle tv-asemalle. Hurjaa porukkaa nuo tanskalaiset, niille ei kai kannata ryppyillä :)

Maanantaina Parralla oli vapaapäivä, jeejee! Menimme bussipysäkille töistä palaavaa Ponnaria vastaan ja maltoin istua kauniisti pylly maassa niin kauan että sain Parralta luvan tervehtiä. Homma vaati ihan kamalasti itsehillintää. Huh!
Olen kyllästynyt ruokaani taas. Jogurtti ja valkosipuli ei enää nappaa, voisikos se keittiö keksiä taas hiukan vaihtelua? Ja ei, yrtit ei riitä vaihteluksi, niitä on syöty sen valkosipulin kanssa :) Ja voisikohan se asioistani huolehtiva assarini Ponnari kiikuttaa sen sadetakin sinne suutariin? Vai kaikkiko tässä pitäisi itse muistaa ja tehdä. Voi yhden kerran :)

Ei kommentteja: