Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 12. huhtikuuta 2010

Minski soittelee ilmakoiraa


Sunnuntaina oltiin Nakkilassa ja tällä kertaa Minskikin tuli mukaan. Yritin jo autossa rynniä pussaamaan Minskiä mutta tylsimys nimeltä Ponnari katkaisi yrityksen lyhyeen.
Onneksi perillä Nakkilassa pääsin toteuttamaan itseäni kunnolla. Herkkuja tuli taas mahan täydeltä, slurps! Ruuan jälkeen muut menivät istuskelemaan olohuoneeseen mutta minä jäin keittiöön Nakkilan emännän seuraksi. Ihan ilman taka-ajatuksia siitä, että voisin saada vielä muutaman herkun kun valvovat silmät ovat toisessa huoneessa :)
Kun keittiö oli siivottu, hyökkäsin olohuoneeseen ja suoraan Minskin syliin. Minski alkoi soittaa meitsillä ilmakoiraa ja kesti hetken ennen kuin tajusin mistä on kyse. Se oli hiukan kuin näkymättömän kitaran soittoa mutta hyvinkin näkyvällä koiralla. Hassu tyttö!
Minski oli ollut hiukan matkoilla ja sain tuliaisiksi vetolelun ja heittolelun hybridin. Lelu on kankainen, aika lailla Mersun merkin mallinen ja jokaisessa sakarassa sekä keskellä on joku vinkuva juttu. Lelu lentää hyvin ja on niin vahva, että sillä voi leikkiä myös vetoleikkiä. Ihan superia, jo toinen uusi lelu viikonlopun aikana. Olen ihan lellikki.
Kotikulmilla ulkoiltiin koko lauman voimin ja sitten maistuikin uni. Lellikkinä on rankka olla :)

Ei kommentteja: