Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Onnea Nynnelille!

Nynnelipäs täyttikin keskiviikkona vuosia, onnea hurjasti. Synttäripusut saa lunastaa kun seuraavaksi nähdään :)

Tiistaina meitsille tuli hieroja. Etutassut olivat kuulemma hiukan kireät ja niiden venyttely ja hieronta tuntuikin ihan superilta. Maata rötkötin silmät kiinni ja nautiskelin. Kun oli aika kääntyä toiselle kyljelle, olin tosin jo lähdössä muualle enkä meinannut millään tajuta, että toinenkin puoli pitäisi hieroa. Kerta kerralta tuokin homma sujuu rauhallisemmin, vielä kun saisin kärsivällisyyttä hippusen tai kaksi lisää :)
Hierojan lähdettyä ilta kului parvekkeella tähystäen. Nyt kun ilmat ovat lämmenneet, olen saanut kyttäyspaikkani taas käyttöön eikä mikään naapuruston tapahtuma jää salaisuudeksi.
Hihnakäytökseni on parantunut ihan huimasti, Parta on tehnyt sinnikkäästi töitä meitsin kanssa. Lenkillä polven vieressä ja aina tasaisin välein pääsen haistelemaan uutisia ja tekemään asioitani. Ja sitten palaan taas kulkemaan polven vieressä. Melko hurjaa! Lenkit ovat jotenkin paljon intensiivisempiä noin ja joudun keskittymään paljon enemmän kuin ennen. Ja se taas näkyy rauhallisempana käytöksenä kotona.
Mutta älkää huoliko, leikin silti temppuhyljettä, koitan välillä ampaista rusakon perään, kieriskelen maassa ja teen muita hölmöyksiä. Meitsi kun on sellainen hyväntahtoinen hölmöläinen :)

Ei kommentteja: