Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 29. huhtikuuta 2010

Onnea Nakkilan isännälle!


Nakkilan Isännällä onkin tänään synttärit, onnea onnea!
Keskiviikkona Parta lähti Nakkilan isännän kanssa jonnekin ja palasi muutamia tunteja myöhemmin lappu silmän päällä. Outoa. Silmästä leikattiin joku ihmeellinen patti ja nyt Parta onkin silmä mustana :) Aika äijämäistä. Meitsin kannalta ihan huippua, Parta on loppuviikon sairaslomalla enkä ole siis kotona ollenkaan yksin!
Keskiviikkona sain taas hierontaa ja tällä kertaa en karannut kertaakaan sohvalta! Taisi olla ihan ensimmäinen kerta kun maltoin rentoutua ja rauhoittua koko tunniksi. Lihakset ovat hyvässä kunnossa ja seuraavaksi hieroja tuleekin vasta kuukauden kuluttua. Ai niin, illalla peuhasin jotain Parran kanssa ja Ponnari sanoi koreografiamme nähtyään ilmoittavansa meidät Parran kanssa koiratanssikurssille. No ohhoh, nää ukkelit ei tanssi. Paitsi ehkä salaa :)

Ei kommentteja: