Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Maanatain ja keskiviikon väliin mahtuu tiistai


Maanantaina käväisin pikapikaa eläinlääkärissä Koira-Kissaklinikalla. Meitsistä otettiin putkilollinen verta rabies vasta-ainetestiä varten kesän Tanskan reissun takia. Parralla ja Ponnarilla oli taas vaikeuksia hillitä menoani, kun pääsen autosta ulos lääkäriaseman pihalla, alkaa hirveä vetäminen kohti lääkäriä :) Ei siis mitenkään inhottava paikka vierailla. Nytkin tuskin edes huomasin jalkaan törkättyä neulaa.
Lääkärin jälkeen sain vihdoin taas ruokaa, testiä varten piti olla syömättä 12 tuntia. Niin kova nälkä ei kuitenkaan ollut, että olisin syönyt pelkkiä nappuloita :)
Tällä hetkellä ruoka menee alas kun joukkoon sotketaan hiukan märkäruokaa, olisikos tällä viikolla ollut kana-riisi koiranmakkaraa. SLURPS!
Tiistaina hengailin koko päivän Parran kanssa, Ponnari tuli vasta myöhään illalla kotiin ja menikin melkein suoraan nukkumaan. Tiistailta ei siis raportoitavaa, poikien jutut on poikien juttuja :)

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

siis täh! mä olen otattanut kuudelta eri koiralta vasta-ainetestit, ja IKINÄ meille ei ole sanottu että pitäis tulla 12 tuntia syömättä otattamaan näyte! onkohan tää joku uusi sääntö ? saa nähdä tuleeko teistä viivin kaltaisia maailmanmatkaajia :)

Unknown kirjoitti...

No jopas on hassua tuon syömisen kanssa, luulisi että ohjeistus on sama joka paikassa. Tai ehkä lääkärin mielestä kaipasin pientä paastoa :)
Viivin sarjaan tuskin päästään noissa reissuissa mutta jos nyt jossain pääsis käymään :)