Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 26. huhtikuuta 2010

Lahti 25.4.


Tällainen arvostelu sunnuntailta tuli:
Riittävän kokoinen.
Hyvät mittasuhteet.
Hyvät raajat.
Turhan paljon poimuja kuonossa, muuten hyvä pään muoto.
Hyvä eturinta.
Vahva kaula.
Tilava rintakehä.
Hyvä maski.
Liikerata voisi olla koordinoidumpi.
Olin siis luokkani ykkönen ja urosten kolmonen, laatuarvosteluna erinomainen.
Bullmastiffien potin räjäytti Sanna Vakkilainen. Topelius oli ukkeleiden komein ja ROP tullen Suomen muotovalioksi ja VSP oli Saida joka sai myös CACIBin. Onnea Sannan tiimille!

4 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Onpas komea pariskunta kuvassa ;D

Riikka kirjoitti...

Silmät meinasi tippua päästä ;) Untsi on nyt kyllä selkeästi miehistynyt ja vankistunut PALJON sitten viime näkemän !!!! Komistus !!!!!!! Onnittelut hienosta sijoituksesta! Me näytellään vuorostaan ensi lauantaina :)

Unto kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Unto kirjoitti...

Viivi: No todella. Ei pöllömmältä näytetä kumpikaan :)

Riikka: Meitsihän ihan häkeltyy moisista kehuista.. Kiitos kaunis! Ja tottahan se on, on tässä miehistytty :)
Onnea lauantaille!