Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Rellottelua


Keskiviikkona meikä rellotteli parvekkeella nauttimassa ihanasta auringonpaisteesta. Kävin välillä sisällä juomassa mutta muuten viihdyin ulkosalla. Sisätiloihin siirryin vasta auringon laskiessa. Ihanaa kun kesä on tulossa!
Ponnari yrittää opettaa minua siivoamaan. Olisi kuulemma fiksua että leikkimisen jälkeen veisin omat leluni lelukoppaan pois jaloista. En ole tainnut kertoakaan että Ponnarin paholainen hankki leluille uuden pänikän. Pönttö on metallia ja tällainen jenkkiroskiksen näköinen.Tuota pönttöä ei niin vaan pureksitakaan rikki..
Ja ihan muihin asioihin mennäkseni, pitää muistuttaa Ponnaria, että pyytää Janetskin kylään. On taas mennyt ihan liian pitkä aika meitsin ja Janetskin treffeistä. Niin ja tyttöpuolinen Kaitsukin pitäisi nähdä, olen viimeksi nähnyt Kaitsun joskus syksyllä ihan pikapikaa. Ja Openkaan kanssa ei olla oltu kävelyllä kuin viimeksi tammikuussa, ennen Ponnarin sairaalakeikkaa. Etteivät tytöt vaan unohtaisi meitsiä...

1 kommentti:

Nipo-ope kirjoitti...

Ei oo pelkoa, että unohtuisit. Olisi kiva nähdä ja saada suukkoja. Ja ehkä hieman purkautua Ponnarille parista asiasta.