Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 25. maaliskuuta 2010

Lumipainia


Torstaina olin hiukan riehakkaalla tuulella, aurinko taitaa aktivoida viirotusmoodin päälle :)
Keekoilin lumipenkalla ja huomaamattani menin puun väärältä puolelta. Ponnari käski minua kiertämään ja päätin totella salamaakin nopeammin. Otin valtaisan loikan pois puun takaa ja alas penkalta. Vastaan tuli samalla hetkellä kaksi sauvakävelijää ja toinen nainen taisi pelästyä kun tällainen rymyjooseppi tulla loikkasi kävelytielle. Takaamme kuului sellaista hengen haukkomista että joko tädillä oli astma tai sitten pelästytyin tahtomattani sauvakävelijältä pissat pöksyihin. Ponnarikin oli kurittomalla päällä eikä edes kääntynyt katsomaan tilannetta. Enkä minä edes ollut menossa kävelijöiden luo, matkaa oli ainakin puoli metriä.
Lähipellolla Ponnarin saapas juuttui lumeen ja kun huomasin tilanteen, päätin laittaa painiksi. Hyppäsin Ponnarin jalkoihin ja yhdellä jalalla seisova, minua toisessa kädessä pitävä ja toisella kädellä saapasta hamuileva Ponnari kaatui pyrstölleen hankeen. Kun pyllähdystä vauhditti nauru, olin ihan valmis lumipainiin. Kiepuin maassa istuvan Ponnarin ympärillä, otin lumihankeen jumittuneen saappaan suuhuni ja viskasin sen parin metrin päähän ja tein hurjia loikkia Ponnarin yli. Huh mitä menoa, siinä olisi voinut heikkopäisempää jo hirvittää :)
Tuota minä kutsun jo hauskaksi ulkoiluksi!
Kotona tassujen pesun jälkeen maistuikin taas tirsat, moisen ulkoilun jälkeen sitä on ihan rättipoikki.
Niin ja päivän maustevinkki on timjami. Sopii hyvin nappuloihin valkosipulin ja rahkan kanssa :) Parta teki minulle moisen sotkotuksen iltapalaksi ja murenaakaan ei jäänyt kuppiin.
SLURPS!

Ei kommentteja: