Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 23. maaliskuuta 2010

Kesä keikkuen tulevi

Vaikka takatalvi yritti hyökätä kimppuun täällä päin maata, niin aurinko selätti moiset aikeet melkein heti alkuunsa. Olemme nauttineet auringosta taas muutaman päivän, I-H-A-N-A-A!
Kelpaa tepastella ulkona kun aurinko sulattaa lunta ja maa paljastuu.
Olen pitänyt parvekkeella tarkkailupistettä päivisin, tsiigailen mihin aikaan mikäkin koira ulkoilee ja miten rusakot loikkivat milloinkin. Välillä on hyvä ottaa tirsat auringon lämmittäessä mukavasti selkää. Kyllä kelpaa.
Seuraava näyttelykin on selvillä, lähdemme veljeni Riskin kotikulmille Lahteen huhtikuussa, jeejee!
Ruuan vaihtoa on pohdittu kun ei tuo ruoka oikein mene alas. Niin paitsi kun Parta laittaa mausteeksi valkosipulia ja sotkee mukaan rahkaa :) Vaihtelu ilmeisesti virkistää ja mausteet tekevät ruuasta maukkaampaa. Olen koittanut lahjoa lelukoiran syömään osan nappuloista mutta juoni paljastui ;)
Vastaisen varalle pitänee hioa suunnitelmia hiukkasen pidempään tai ainakin hankkia fiksumpi apuri...

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

meillä pitää olla AINA Petulle jotain extra namia eaglen päälle, muuten ei kelpaa ei. Lihaa, mahaa, kanaa, kalaa tms. joskus kun P ei mene edes lähellekkään kuppia, teen froligeista "jonon" joka johdattaa kupille ;) Kun sen saa maistamaan, sitten usein syö ruokansa. Titon kanssa ei sitten olekkaan ongelmaa, sekunneissa on aika kun kuppi on tyhjä, AINA! Untsilla on kyllä HUIPPU idiksiä kuten tuo pehmokoira :)