Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 12. maaliskuuta 2010

Nytpä tahdon olla ma,

pienen majan laittaja.
Seinät kun saan valmihiksi,
sohva menee atomiksi.
Onneks rahi vielä on,
ihan koskematon.
Rakensin majan torstaita juhlistaakseni. Kahdesta sohvan istuinosan isosta patjasta ja 3 tyynystä tulee ihan kelvollinen ja tälläisen pienen koiran mentävä maja ;)
Ulkona kelpasi taas köpötellä kun aurinko lämmitti ja lumi kimalsi. Paikoin oli näkyvissä pieniä paloja paljaasta maasta ja linnut lauloivat, kyllä se lupaa kevättä! Lumi oli kivaa mutta aika aikansa kutakin.

Ponnari järjesti aarteenetsintää ja nuuhkutin menemään makupalojen perässä ympäri kämppää. Kaikki namit löytyivät helposti, namihaukka ilmoittautuu palvelukseen ;)
Iltalenkille meitä lähti koko lauma, se on ihan parhautta!

Ei kommentteja: