Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Jos korkealle kurottaa niin hankeen uppoaa

Lauantaina kävin Ponnarin kanssa illalla käppäilemässä naapurikaupungissa. Ilmeisesti meidän kulmille on paistanut viime päivinä aurinko paremmin sillä naapurissa oli paljon enemmän lunta maassa. Koitin muutaman kerran ottaa tähystysasennon ja nostin etujalat lumivallille. Kauaa en ehtinyt tähystää ennen kuin etupää upposi hankeen ja päädyin olemaan pää takaosaa alempana. Ei järin vakuuttava tai katu-uskottava poseeraus.. Naapurikylässä kävelimme tuntemattomia reittejä ja jossain kohtaa päädyimme jonkun takapihalle. Periksi ei anneta ja eteenpäin sanoi mummo lumessa, nämä sanonnat mielessä pitäen pääsimme vieraalta tontilta taas kävelytielle. Onneksi talon omakin väki oli kulkenut takapihalta, saimme asteltua vanhoja jalanjälkiä emmekä toivottavasti saaneet vahinkoa aikaan. Anteeksi kuitenkin, se oli ihan silkka vahinko ja Ponnarin huonon suunnistuksen syy.
Kotona se oli suihkun paikka niin kuin näillä keleillä aina.
Jaiks!
Parran tullessa kotiin sain ihan kenguruhepulin. Hypin ja loikin, lelun kanssa sekä ilman. Tein sellaisia pikkuponien pukkihyppelyitä ja kiepuin kuin hyrrä. Parta oli ihmeissään niin ylitsevuotavan riehakkaasta vastaanotosta. Kerrankos sitä nyt hiukan liikaa innostuu :)

Ei kommentteja: