Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 22. maaliskuuta 2010

Tanpere


Menipäs viime viikko nopeasti, kuului vain viuh ja uusi viikko alkoi.
Sunnuntaina oltiin Tampereella ja meitsi sai ensimmäisen CACIBin*, jee! Paras uros oli joku junnu jonka nimestä täällä ei ole hajuakaan, meitsi oli toinen ja komea veljeni Riski nappasi kolmannen sijan. Koska paras uros oli juniori, CACIBia ei voitu antaa hänelle ja siksi se siis tuli meitsille. Nyt pitäisi metsästää muutama C lisää jotta minusta voisi tulla kansainvälisesti tunnustettu komistus :)
Kaunis siskoni Molla pesi taas kaikki muut ollen koko rodun paras koiruus. Eikä ihme, Molla on niin nätti ja ihana.
Rodun paras kasvattaja oli Bullgrin’s, onnea Satu!


Kuvat ovat Pasi Apajalahden ottamia. Ponnari on ihan kade Pasin taidoista ja kamerasta. Mutta kiva kun saadaan käyttää taas kerran hyviä kuvia täällä. Kiitos siis Pasille!

Reissu oli hauska mutta kotona maistui taas uni ja ruoka. Illalla haimme Nakkilan isännän lentokentältä ja sain muutaman taksikuskin suut hymyyn. Odotimme Nakkilan isäntää sisällä ja olin aika innoissani, uusi paikka ja mahdollisia uusia ihmisiä hurmattavaksi. Tiedätte varmaan sen äänen kun tällainen ukkeli hengittää voimakkaasti ulos nenän kautta? Ponnari väittää että kuulostan korskuvalta ponilta ( siis oikeasti hevoselta, Ponnari vaan nimittää kaikkia poneiksi ). Ääni sai taksikuskin kääntymään ja mahtoi olla yllätys kun ääni lähti pienestä koirasta eikä Uljaasta Mustasta :)

*CACIB tarkoittaa kansainvälistä näyttelysertifikaattia ja saadakseen kansainvälisen näyttelymuotovalion arvon, koiralla on oltava neljä CACIBia kolmesta eri maasta, kolmelta eri tuomarilta, riippumatta rodun
koiramäärästä. Ensimmäisen ja viimeisen CACIBin välillä on oltava vähintään yksi vuosi ja yksi päivä.

2 kommenttia:

Turbo ja Darra kirjoitti...

Onnittelut cacippi-tilin avauksesta! :)

wheelbacks kirjoitti...

Paljon onnea Untolle cacibista!