Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 1. maaliskuuta 2010

Girls, girls, girls


Nyt ovat tytöt sekoittaneet tämän pojan pään totaalisesti. Ruoka ei ole maistunut kolmeen päivään kunnolla, olen syönyt ehkä kolmanneksen päivittäisistä nappuloistani.
Namitkin maistuvat nihkeästi, toivottavasti tämä tukaluus helpottaa pian.
Talvipomppakin on vaihtunut sadetakkiin, täällä on jo pari kolme päivää ollut plussakeli ja taivaalta on tullut räntää niskaan ihan urakalla. Maa on niin liukas että tällainen nelivetokin lipsuu, ainakin jos hiukan riehaantuu :) Onneksi meitsillä on sadetakki, niin ulkoilu sujuu hiukan mielekkäämmin.
Naksutintemppujakaan ei olla harjoiteltu viime päivinä, keskittymisessäni on ollut aika paljon toivomisen varaa. Ne tytöt, ne tytöt.
Johtuneeko tytöistä vai mistä, mutta en ole askarrellut mitään moneen päivään. Olen ainoastaan ripotellut kaikki lelut ympäri kämppää :) Ponnari ei ole onneksi vielä päässyt ostamaan uutta lelukoppaa joten mokkulat ja pallot saavat nauttia ihanasta vapaudesta.

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Olis pitäny viedä Untsi Titon puolesta sinne lekurille kun sillä hormonit hyrrää :) El ei saanu hoidettua hommaa (oli siis kunnan eläinlääkäri, ei mikään specialisti) ja näin ollen mällit jäi lähettämättä :(

Unto kirjoitti...

no voi hitto, tylsää ettei lekuri saanut asiaa hoidettua!