Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 25. helmikuuta 2010

Tukala meininki


Ah ja voih kun on tukala olo. Jossain lähistöllä on juoksuinen narttu tai pari ja meitsi ei oikein tiedä miten päin pitäisi olla. Ulkona mennään taas kuono kiinni maassa ja kun oikean tytön merkit löytyvät, en lähtisi eteenpäin millään. Tällä hetkellä ei ole helppoa olla meitsi. Kotona mikään paikka ei ole oikein hyvä ja hiukan pitää vikistä pahaa oloa maailmalle. Onneksi aktivointileikit vievät ajatukset hetkeksi muualle, kyllä herkut aina tyttöjen miettimisen voittaa :)
Mörököllipuuskakin meni menojaan tai sitten tyttöjen tuoksut vaiensivat sen hetkellisesti.
Vähän kuin kivi, sakset, paperi:
Herkut voittaa tytöt, tytöt voittaa mörököllistelyn, mörökölliys voittaa herkut.
Aina ei ole helppoa olla teinipoika :)

3 kommenttia:

Rea kirjoitti...

Vaihdetaan yhteen narttuun, joka vahvasti luulee saavansa vauvoja...kiipeää koko ajan sylin, vaatii jatkuvaa hellyyttä ja on muutenkin ihan seko :O)

Riikka kirjoitti...

Meillä ei onneksi kumpikaan pojista ole tähän mennessä reagoinut mitenkään, ei tietoakaan juoksuista... mutta saas nähdä maanantain sperman oton jälkeen miten ääni muuttuu kellossa :(

Unknown kirjoitti...

kiipeää koko ajan syliin, vaatii jatkuvaa hellyyttä ja on muutenkin ihan seko, kuulostaa ihan perus Untolta :)
Täälläkin toivottais ettei tytöt kiinnostaisi, olisi paljon rauhallisempaa ja ruokakin maistuisi..