Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 26. helmikuuta 2010

Ja ja ja ja ja ja ja jaa Janetski


Otsikko lauletaan Ihmemies MacGyverin tunnarin sävelellä. Ihan vaan siksi, että Janetski fanitti MacGyveriä ja siksi, että teksti vaatii otsikon ja mikäs sen mukavampaa kuin laulettava versio :)
Niin, Janetski tuli torstaina kylään, kuulemma varta vasten treffaamaan meitsiä. Viime näkemisestä kieltämättä olikin taas vierähtänyt ihan liian kauan.
Menimme Ponnarin kanssa Janetskia vastaan bussipysäkille enkä meinannut pysyä nahoissani saatuani Janetskin näkökenttääni. Hypin, pompin, kierin lumessa ja tein ihan kaikki repertuaariini kuuluvat kevätjuhlaliikkeet, ihan vaan varmuudeksi että Janetski varmasti huomaisi minut. Oisihan se mahdollista, että näin pieni ja rauhallinen koiruus jäisi huomaamatta kokonaan :)
Sain taas pussailla koko nuoruudeni innolla, sweet! Muutenkin sain melkoisen määrän huomiota, rapsutuksia ja hellyyttä. Enkä minäkään pusuista osattomaksi jäänyt :)
Meitsi on ihan Janetskin fani! Toohotin niin paljon Janetskin kanssa että loppu illasta menikin kuorsatessa sohvalla. Ei voi ainakaan väittää, ettenkö antaisi kaikkeni kavereiden viihtymisen takia!

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

:) voi Untsia ;) Meillä Titon yks lemppari on Saijan äiti, jonka luona Tito oli erkkaripäivänä hoidossa. Tito sai niin paljon huomiota ja RUOKAA että se SEKOAA kun näkee Saijan äidin. Messaria edeltävänä iltana Saijan äiti tuli tapaamaan Titoa, ja Tito riehkasi niin että oli messarissa niin väsynyt että meni kehässä makaamaan mitä ei ole koskaan missään aiemmin tehnyt ;)