Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Hierojan toinen visiitti


Tiistaina olin taas askartelematta, hyvä meitsi! En tosin ollut pitkään yksin kotona, vain sen hetken kun Parta vei Ponnarin haavahuoltoon :)
Tiistaina en saanut ihmeempiä mörököllikohtauksiakaan, tosin lumikola herätti uteliaisuuteni. Onneksi mies joka lumikolaa työnteli, ymmärsi että poikia kiinnostaa moiset vempaimet ja antoi minun tutustua lumikolaan ihan rauhassa. Ei mikään pelottava laitos ja pienen nuuhkimisen jälkeen keskityinkin lumikolan omistajaan :)
Alkuillasta tuli taas hieroja. Tällä kertaa olin jo paljon parempi asiakas ja pysyin paikoillani aika hyvin. Muutaman kerran oli pakko poistua sohvalta juomaan ja vilvoittelemaan, on se hierottavana olo lämmintä puuhaa. Lämmin tuli kyllä hierojallekin, näin ison ukkelin kanssa saa kuulemma käyttää melkoisesti voimia. Hieronnan jälkeen maistuikin uni siihen asti että Parta tuli kotiin ja vei minut iltalenkille.
Ai niin, melkein unohtui kertoa että sainkin postia Sadulta. Posti toi ihan meitsin omalla nimellä kunniakirjat joulukuisista titteleistä! Missähän se toinen ruusuke mahtaa olla, onkohan Kennelliitto unohtanut laittaa sen postiin.. Hmm, täytynee valjastaa Ponnari selvittämään asiaa!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tsemppiä askarteluun Unto! Meikäläinen pisti aikoinaan samaan kuntoon 13 ruokapöydän tuolia. Sitten Sannalla meni hermo lopullisesti ja tuolien päälle laitettiin huput. Siihen loppui se ilonpito... tylsää...
T: Saurus - Team Remarkabull

Unknown kirjoitti...

Saurus on ollut aika reipas poika, 13 tuolia on meinaan monta! Sannalla on melkoisesti pidempi pinna kuin Ponnarilla joka hermostui jo parista tuolista..
Saurus on mun sankari :)