Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 19. tammikuuta 2010

Tässä on Viivin ihana englanninbulldoggi Bertta.
Sain Lahdessa hiukan riehua Bertan kanssa ulkona ja aika hienosti osasin varoa astumasta Bertan päälle. Bertta on kyllä söpö, eihän tuollaista kukaan voi vastustaa. Janetskikin oli ihan myyty Bertasta.

Kuva: Pasi Apajalahti

2 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Bertta vaikutti löytäneen sielunveljen Untosta...täysin yhtä kaheleita molemmat ;D Olisi pitänyt Oilin ja Aunen nähdä tilanne..uskoisivat ettei Bertta ole ihan ainut tässä maailmassa joka koheltaa niin paljon. Näkisittepä välillä isojen tyttöjen ilmeet, kun he seuraavat tilannetta, kun Bertalle sattuu riehumahetki ja sohva, seinät ja lelut saa kyytiä..Välillä pitää juosta täysiä sohvalta toiseen paikkaan X, käyttäen siltana isompien tyttöjen selkiä, jalkoja ja päitä :DD

Unto kirjoitti...

Mitäs me kahjopäät :)
Kiva kun joskus tapaa toisen patterijäniksen ja saa hiukan riekkua.. Täytynee antaa joskus Oilille ja Aunelle hiukan ihmeteltävää Bertan kanssa :)
On niin parasta juosta ihan hulluna sohvalta eteiseen, eteisestä keittiön kautta takaisin sohvalle ja siinä sivussa törmätä muutama kerta seiniin tai muihin tielle osuviin esteisiin..