Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Halipula

Meitsillä oli selvästi ikävää Partaa. Ei pitäisi olla paria päivää poissa...
Tiistaina hengailin Parran kanssa kotona, nam!
Menimme Ponnaria bussipysäkille vastaan ja istuin kiltisti Parran vieressä kunnes sain luvan tervehtiä. Istuessani häntä vispasi niin kovaa että pelkäsin nousevani ilmaan :)
Ponnarin kanssa samaan aikaan kävelytiellä oli kaksi pikkutyttöä jotka olivat minut nähtyään sitä mieltä, että turkkini on söpö mutta naamani ei. Tytöt myös luulivat minua mopsiksi :) Tytöt tulivat kuitenkin kysymään että saako minua silittää ja saihan minua. Yritin hiukan voittaa tytöt puolelleni ja pussata kumpaistakin ja sekös tyttöjä nauratti. Oikeasti pussasin vain hämätäkseni, tytöt raahasivat ainakin kaksimetristä karahkaa perässään ja olisin niin kovasti halunnut sen..
Kotipihalle Parta antoi hihnani Ponnarille ja lähti kauppaan. En olisi millään mennyt Ponnarin kanssa kotiin, ajattelin että Parta lähtee taas pitkäksikin aikaa pois. Onneksi kauppareissu sujui nopeasti ja Parta palasi kotiin laumansa luo. Loput tiistaista vietinkin Parran jaloissa pyörien tai sohvalla Parran selän takana maaten.
Viivi lähetti muutaman uuden kuvan, nämä ovat siis niitä sunnuntaina otettuja kun olin ihan huippumalli :)
Kuvat Pasi Apajalahti


2 kommenttia:

Rea kirjoitti...

Onnittelut näin jälkikäteen Lahden hienosta voitosta :D

Oot sä Untsi sellainen söpöläinen <3

Unto kirjoitti...

Tänks!
Lauantaina nähdään :)