Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 19. tammikuuta 2010

Akut on nyt ladattu

Kyllä tuollainen 12 tunnin reissu vaan vie mehut tällaisestakin duracelista, maanantai meni rauhallisesti levätessä ja hiukan temppuja harjoitellessa. Kertasimme Ponnarin kanssa jo opittuja juttuja (tarralappuun koskemista ja hiirimatolle astumista) muutamaan kertaan ja pari kertaa harjoittelimme katsekontaktin pitämistä ulkona. Hyvin sujui, ei moittimista.
Ulkoilun jälkeen otin taas elämän levon kannalta ja Ponnari hyökkäsi hakemaan kameran sekä sunnuntaiset ruusukkeet ja pystit. Poseerasin kerrankin ihan rauhassa, ilman huulien päristämistä tai paikalta pakenemista :)

Sunnuntainen arvostelu oli tällainen:
18 kkk mittasuhteiltaan oikea nuori uros, jolla erinomainen rungon malli.
Urosmainen, hyväilmeinen pää, oikea kallon ja kuonon muoto.
Riittävä otsapenger, hyvät korvat. Niukka alapurenta.
Hyvä maski. Vahva niska ja ylälinja. Sopivat kulmaukset ja vahvat käpälät.
Reipas luonne. Hyvin kannettu häntä. Liikkuu hyvin, sopivalla voimalla ja ulottuvuudella.
Mukava bullmastiffin luonne.
Mitä pidemmälle maanantai kului, sitä virkeämmäksi muutuin. Kun Parta kotiutui reissultansa, olin jo ihan täynnä virtaa ja valmis leikkimään. Hyvä että lauma on taas koossa, ei tarvitse meitsinkään nukkua oven edessä odottelemassa Partaa kotiin :)

Ei kommentteja: