Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 29. tammikuuta 2010

Pakkanen paukkuu ja Puppyt riehuu

Nyt on muuten kylmä! Mittari ei näytä kuin -17 astetta mutta tuo merituuli menee kyllä luihin ja ytimiin. Aamuteeveessä taidettiin sanoa, että tuulen kanssa pakkanen vastaa -32 astetta. Ei ihme että Ponnarin posket on helakan punaiset ja meitsilläkin meinaa tassuja paleltaa jos lukee uutisia pitkään.
Ponnarilla on venyneet työpäivät hiukan pitkiksi, ei olla paljoa harjoiteltu sitä suun aukomista. Paitsi meitsin omat harjoittelut haukotusten muodossa :)
Täällä ollaan pohdittu Tampereen näyttelyyn lähtemistä, lähteäkö vaiko eikö. Onneksi on vielä viikko aikaa funtsia. Parralla olisi sopivasti lomaviikko silloin ja Viivikin taitaa olla Tampereelle menossa.. Kaksi puoltavaa seikkaa jo kasassa, tarvitaanko niitä sen enempää?
Ponnari on hiukan muuttanut aamuista aarteenetsintää. Nameja on piilossa tavalliseen tapaan, mutta pääpalkinto, dentastix, on piilotettu yhden lelun sisälle ja lelukin on hiukan jemmattu. Odotan aamuisin ihan innoissani aarrejahdin alkua ja luvan saatuani ampaisen liikkeelle kuin rasvattu salama.
Meitsi oli torstaina reipas ja päätti pitää huolta myös muovisten lajitovereiden hyvinvoinnista. Kaverit kököttävät olohuoneessa, paitsi silloin kun rehaan tyyppejä pitkin kämppää, joten ajattelin että nälkä ja janohan näitä vaivaa. Ei siis muuta kuin tuumasta toimeen ja Puppyt ruokabaarin ääreen. Pientä on helppo kanniskella kun häntä ja jalat mahtuvat suuhuni mainiosti. Pienen pureskelukin on paljon helpompaa, kuten kuvasta näkyy. Isompi on hiukan hankalampi tapaus, vain häntä mahtuu kitaani ja tämä seikka hankaloittaa kuljetusta sekä pureskelua.
Nyt on taas muovikoirat syötetty ja juotettu :)

Illalle Ponnari veti taas naparetkeilijän varusteet niskaansa ja lähdimme lenkille. Vaikka kävelimme reippaasti ja koitimme valita ei niin tuulisia reittejä, oli pakko tyytyä puolen tunnin pyrähdykseen. Ei yksinkertaisesti vaan tarkene. Hyrr!
Parta on testannut meitsin sanavarastoa ketjuttamalla komentoja istu, maahan ja seiso. Nämä sanat ovat hallussa, samoin viereen ja sivulle. Seuraa-käskyn kanssa on hiukan niin ja näin. Jos ohi menee jotain mielenkiintoista, niin seuraaminen unohtuu ja alan kuhkata omiani. Pojat on poikia :)
Illalla harjoituksiin kuului sitä suun aukomista. Edistystä ei tapahtunut, en ihan vielä hoksaa että kita pitäisi avata kunnolla esineen edessä. Mahtaakohan tästä tulla mitään?

5 kommenttia:

Minski kirjoitti...

Moro Undeli-Pundeli
Hyvinhän toi suun aukaisu tuntuu sujuvan kun Puppytkin saat lähtemään liikenteeseen. Sä oot niin huomioonottavainen kaveri kun muistat sun hiljaiset kaveritkin syöttää ja juottaa. Kurjaahan niillä on kun tuppisuuna koko päivän seisoskelevat viikosta toiseen. Oot reilu frendi XXX

Unto kirjoitti...

:)
Hyvä että joku sentään näkee asiat samasta näkökulmasta. Ponnari on hiukan niuho eikä tajunnut jutun ideaa ollenkaan.. Eero Aarniolle kuulemma terveisiä että saisko valikoimiin kevlarista valmistetun Puppyn ;)

Riikka kirjoitti...

Siis mitä ihmeen puppyja noi on, Untsin lelujako?
Ihanaa käydä teidän blogissa kun päivityksiä tulee niin tiuhaan :)
Me jätetään huominen Alavuden näytelmä väliin, 300 km lumipyryssä on meille liikaa :)

Unto kirjoitti...

Puppyt on ostettu sisustusjutuiksi mutta Iso U on sitä mieltä, että kaikki lattialla olevat kamat on leluja...

Viivi kirjoitti...

Ja ehdottomasti mukaan Tampereelle! Selvä kuin pläkki ;D