Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Treffit Open kanssa

Parralla oli vapaapäivä maanantaina ja tiistaina, ei siis tarvinnut meikäpojan olla yksikseen kotona ollenkaan. Kyllä kelpaa!
Maanantaina harjoiteltiin hiukan sitä esineen pitämistä suussa, tosin meillä ollaan vielä siinä vaiheessa että meitsin pitäisi tajuta avata suu kun esine on jonkun kädessä. Suuni ei aukea muuta kuin lipoessani huulia ja siitäkin on tullut palkinto. Onkos tokoilijoilla hyviä vinkkejä tähän? Vai pitääkö vaan sitkeästi odottaa että meitsi torvelo tajuaa avata suunsa kunnolla?
Tiistaina Ponnarin kotiutuessa lähdimmekin heti kävelytreffeille Open kanssa. Tai siis ensin puimme päälle naparetkeilijämäisesti vaatteita koska mittari näytti 16 pakkasastetta ja merituulikin puhalsi ihan kunnolla. Kävelimme reipasta vauhtia eikä meitsillä ollut ongelmia kylmyyden kanssa, Hurtan mantteli on niin lämmin ja pitää tuulta. Tytöt olivat aluksi hiukan viluisen näköisiä ja mietinkin, mikseivät tytöt hypi, pompi ja loiki samalla tavalla kuin minä? Ei tulisi kylmyys niin liki sellaisella reuhaamisella :)
Reitti oli taas uusi, paikallisoppaalle kiitos siitä. Se on kieltämättä kätevää että joku tuntee meidän lähimaastot.
Kesken kävelyn piti välillä pysähtyä nojailemaan Open jalkoihin ja tietysti pussailemaan. nakkilan emäntä on opettanut miten naisia tervehditään; ensin istutaan ja annetaan tassua, sitten pussataan suoraan suulle :)

Illemmalla harjoiteltiin taas suun avaamista kun Ponnarilla oli meitsin harjoituskapula käsissä. Huulien lipomista, ei siis edistystä tämän suhteen. Ehkä tämänkin vaan vaatii aikaa, niin kuin se hiirimattokin muutama viikko sitten :)

3 kommenttia:

Nipo-ope kirjoitti...

Mä luulin, että jompikumpi teistä tietää, missä liikuttiin. :-) Mulle siis ihan uutta aluetta. Ei kuitenkaan eksytty.

Unto kirjoitti...

No nyt ei voi kuin sanoa teinisti LOL! Me luultiin seuraavamme sua :)

Nipo-ope kirjoitti...

Hyvä, ettei jääty hankeen.