Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

lauantai 30. tammikuuta 2010

Mistä tätä virtaa oikein tulee?

Perjantaina olin taas askarrellut Ponnarille yllärin!
Olin kipannut lelulaatikkoni nurin, levittänyt kaikki lelut ja syönyt lelulaatikosta kaksi pyörää ihan atomeiksi. Matot olivat kaikki yhdessä pinossa välioven edessä niin, että Ponnari sai tehdä töitä päästäkseen kotiin. Lähdimme ulos heti kun Ponnari oli päässyt sisälle ja meitsin pattereista löytyi virtaa enemmän kuin tarpeeksi. Kahlasin pelolla hangessa, joka ulottui Ponnaria yli polveen, hypin aitojen yli, hyökkäsin lumikinoksiin ja pyörin muutenkin kuin hyrrä. Ponnari epäili että meillä on juomaveteen lorahtanut jotain piristäviä tai että olen salaa keitellyt itselleni päivisin kahvia. Kotiin päästyämme olin onnesta soikeana kun Ponnarin saappaista tuli vaikka kuinka paljon lunta ja lumileikin sisällä, kunnes lumi katosi johonkin :(
Lumileikin jälkeen meitsiin iski järjetön energiapiikki ja juosta viirotin ympäri kämppää. Ponnari keräili leluja lattialta sellaiseen lelulaatikkoon jossa on säilytetty vaihtoleluja. Osa leluista siis on kaapissa ja sitten ne vaihdetaan käytössä olevien kanssa tasaisin väliajoin, ihan kuin saisi uusia leluja vaihtopäivänä :)
Kun lelut oli kerätty, sain loistavan idean!
Koska meitsillä ei ole leikkikaveria niin piti keksiä puuhaa ja rellestämistä lelujen kanssa. Hain eteisen lelulaatikosta lelun, laukkasin olohuoneeseen, heittäydyin lattialle selälleni ja pompottelin lelua etutassujen ja suuni välillä kuin mikäkin temppuhylje. Sitten kiepsahdin jaloilleni ja viskasin lelun suustani keittiöön. Kierroksen jälkeen sama rundi alusta. Ei kai sitä nyt samalla lelulla voi toista kierrosta tehdä? Kun leluja alkoi alla keittiössä jo melkoinen kasa, alkoi Ponnari viskellä leluja taas takaisin koppaan. No, minäpä luulin että se oli joku Ponnarin aloittama leikki ja aloin napsia leluja ilmasta kiinni. Saatuani lelun suuhun, juoksin tuli hännän alla työhuoneeseen, loikkasin fatboyn päälle ja jätin lelun siihen. Ja uudestaan. Ihan kuin teletapit, eikös nekin tehneet kaiken aina uudestaan ja uudestaan :)
Ponnarin jupinasta erotin sen verran, että meillä pitäisi olla pelkästään kevlarista valmistettuja tavaroita.

1 kommentti:

Minski kirjoitti...

Sä oot Unto IHAN PÖHKÖ!! Ei voi muuta sanoa sulle kuin vuf vuff vuff vufff..hauhauhau ;O